7 Mart 2009 Cumartesi

MEVLİD KANDİLİ


HAYIRLI KANDİLLER EFENDİMİZ'İN ( s.a.v) gül peygamberimizin ,alemlere rahmet peygamberimizin doğumu olan MEVLİD KANDİLİ tüm İslam alemine kutlu olsun.
ALLAH'IM SANA HAMD SONSUZ OLSUN Kİ; BİZLERİ BÖYLE BİR PEYGAMBERE ÜMMET OLARAK YARATTIN ALLAH'IM SANA SONSUZ HAMD OLSUN Kİ ;BİZLERİ MÜSLÜMAN OLARAK YARATTIN ALLAH'IM SANA SONSUZ HAMD OLSUN Kİ; KAİNATIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE YARATTIĞIN ,SENİN EN SEVGİLİN HABİBİNİN DOĞUMUNU KUTLUYORUZ.RABBİM; EFENDİMİZ HÜRMETİNE BİZLERİ BAĞIŞLA ; BİZLERİ MÜSLÜMAN OLARAK YAŞAT VE MÜSLÜMAN OLARAK ÖLDÜR;BİZLERE EFENDİMİZE LAYIK ÜMMET OLMAYI NASİB ET.. (AMİN!)
DUA
Allah'ım, bize razı olduğun şeyleri yapmayı nasip et. Sana olan ibadetlerimiz ile bizleri diri eyle. Rabbim duamı reddetme, beni kendi güç ve kuvvetime terk etme, acizliğime merhamet et. Fakirlik ve perişanlığıma acı, bize layık olduğumuz şekilde muamele etme. Yüzümüzü Senden başkasına secde etmekten koruduğun gibi, ellerimizi de Senden başkasına açmaktan koru. Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala seyyidina Muhammedin ve sellim. Amin... Amin... Amin...

20 yorum:

cesniihobby dedi ki...

Kadınlar günün kutlu olsun.

Marifetane hobi dedi ki...

Parmaklarımızın arasındaki bereketi duayla yakalamak, sevginin hoşgörünün yolunu duayla aydınlatmak, bağışlanmış olmanın tadına duayla ermek. Bir cennet temennisi. Bir huzur beklentisi. Bir gözyaşı serpintisi. MEVLİT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.

Unknown dedi ki...

Hepimizin Mevlüd kandili ve Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun .Sevgiler bir kucak dolusu :))

Lady Hands dedi ki...

Günaydın canim..
MEVLİD KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.
ALLAHA emanet ol.

havvanur dedi ki...

hayırlı kandiller arkadaşım dogdugum topraklarda kandiler nasıl acaba?(erbaalı)

Unknown dedi ki...

Borçlarimizdan, ceza ve günahlarimizdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bagislayandir, unutmayalim.. Eller semaya kalkip, yürekler bir atinca bu gece, gözler sevinç yaslariyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualariniz kabul olsun!

zeynep çeyiz evi dedi ki...

Yıpranmış ve katılaşmış gönülleri rahmet meltemiyle yeşerten eşsiz Peygamberin doğum günü olan mevlit kandilinizi en içten dileklerimle tebrik ederim..

gül dedi ki...

iyi kandiller

kuzularım ve ben dedi ki...

hayırlı kandiller memleketimin havasını birkezde benim için bir nefes çekin inş herkese selamlar ( aslen erbaalı)

dantel81 dedi ki...

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

Adsız dedi ki...

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

makhina dedi ki...

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun

dantelistan dedi ki...

SEYTAN SENDEN COK UZAKTA, MELEKLER BASUCUNDA OLSUN, DUALARIN KABUL, KEDERLERiN SON BULSUN! KANDiLiN MUBAREK OLSUN
AYNI ZAMANDA DA 8 MART DUNYA KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN CANIM

NEŞELİ MUTFAK dedi ki...

FARKINDA OLMALI İNSAN...
BİR DAMLA SUDAN YARTILDIĞINI FARKETMELİ...

ANNE KARNINA SIĞARKEN DÜNYAYA NEDEN SIĞMADIĞINI VE SONUNDA BİR METRE KARELİK YERE NASIL SIĞMAK ZORUNDA KALACAĞINI FARKETMELİ...
HENÜZ BEBEKKEN DÜNYA BENİM DERCESİNE AVUÇLARININ SIMSIKI KAPALI OLDUĞUNU,ÖLÜRKEN AYNI AVUÇLARIN HERŞEYİ BIRAKIP GİDİYORUM İŞTE DERCESİNE APACIK OLDUĞUNU FARKETMELİ VE ONA GÖRE YAŞAMALI.
EFENDİMİZİN ŞEFATİNE NAİL OLMAK DİLEĞİYLE.KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

Adsız dedi ki...

KANDİLİN VE KADINLAR GÜNÜN KUTLU OLSUN.
SEVGİLER

orgu delisi dedi ki...

Amin,Amin ,Amin
Mübarek Kandil gecemiz hepimize kutlu,bereketli,feyz dolu olsun inşaallah.
İyi geceler.

ÖZLEM dedi ki...

Dağlara heybet okyanuslara intizam veren,geceyle gündüzü yaratıp nizama sokan kudreti sonsuz RABBİMİN rahmeti sizlere nail olsun Kandiliniz mübarek olsun.

HÜLYA dedi ki...

GEÇMİŞ KANDİLİN VE KADINLAR GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM ... ÖPTÜM

Esradan dedi ki...

nice kandillere erişmek dileğiyle,
GÖZLER ARASINDAKİ İLİŞKİYİ BİLİYORMUSUNZ,BİRLİKTE AĞLARLAR,BİRLİKTE GÖRÜRLER VE BİRLİKTE UYURLAR.AMA ASLA BİRBİRLERİNİ GÖRMEZLER.ARKADAŞLIK TA BÖYLE OLMALI.
ARKADAŞIMA SEVGİLER

Yelda dedi ki...

Amin canım
Allah herkesin dualarını kabul etsin
Öpüyorum seni sevgiler