5 Mart 2009 Perşembe

ÖĞRENCİLERİMİZİN EL EMEKLERİ

SARIGÜL BLOĞUNUN SAHİBESİ ÖĞRETMEN ARKADAŞIM BU ÇALIŞMALARIN NASIL YAPILDIĞINI SORMUŞ.BENDE DİLİM DÖNDÜĞÜNCE ANLATMAYA ÇALIŞAYIM. KOYU RENK TERCİHEN SİYAH KARTONU ORTADAN İKİYE KATLIYORSUNUZ. DESENİ KALEMLE ÇİZİP MAKET BIÇAĞIYLA KESEREK OLUŞTURUYORSNUZ .OLUŞAN BOŞLUKLARA KIRTASİYEDEN ALDIĞINIZ RENKLİ JELATİNLERİ ARADA KALACAK ŞEKİLDE YAPIŞTIRIYORSUNUZ.HEPSİ BU KADAR .YAPMAK İSTEYENLERE YADA SINIFINDA UYGULAMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA TAVSİYE EDERİM. BİZİM ÖĞRENCİLER CAMLARA YAPIŞTIRDILAR ÇOK GÜZEL DURDU.

















öğrencilerimizin resim dersinde yaptıkları çalışmaları yayınlamak istedim ben çok beğendim umarım sizde beğenirsiniz





10 yorum:

yıldız dedi ki...

Beğenmemek mümkünmü,ne güzel yapmış çocuklar.senin öğretmen olduğunu bilmiyordum,ve tokatlı olduğunuda bilmiyordum şimdi profiline baktım oda neden dicen?camdan dışarsı yeşilik bende merak ettim neresi diye onun için tokat görünce sevindim çünkü ben çok severim tokatı ama daha hiç gelmek nasip olmadı ama inşallah bir gün gidicem.sana iyi geceler dilerim.

Unknown dedi ki...

Bu güzellikler beğenilmezmi hiç
ellerine,emeklerine sağlık canım
sevgiler

TATESAL dedi ki...

Öğretmenim bunlar çok güzel.Çok yetenekli çocuklar yetiştirmişsiniz...sevgiler

Sevil Altunel dedi ki...

canım bunlar harika.. el emeği göznuru..emeği geçenlerin ellerine sağlık.ayrıcada cuman mübarek,günün feyzi rahmeti üzerine,bereketi evine, duaların kabul, amellerin makbul olsun..sevgilerimle..

Necmiye dedi ki...

canım http://www.crochetcabana.com/tutorials/ripple.htm battaniyedeki örgüyü bende bu siteden öğrendim

Unknown dedi ki...

sizin ziyaret ve yorumlar için değerli bir çalışma teşekkürler.
öpücükler

sümeyye dedi ki...

merhaba canım.öğretmensin demek.branşın resim mi.ben de resim görsel sanatlar dersine giriyorum.bu çalışma hangi malzemelerden yapıldı.ben de yaptırabilirmiyim acaba.gerçekten çok güzeller çünkü.

celiabe dedi ki...

Byutifull¡¡¡¡
Saludos .CELIA

sümeyye dedi ki...

çok teşekkürler anladım canım en kısa zamanda yaptırmayı düşünüyorum.paylaşımın için tekrardan teşekkürler.

sihirlirloklava dedi ki...

canım çocuklarının eline sağlık.çok güzel olmuşlar.böyle değer veren bir de öğremenleri var .çok şanslılar..sevgiler.iyi hafta sonları...